Foto: Bromma församling

Allhelgona i Bromma församling

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda. Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret.

Tänd ett ljus. Till minne av nära och kära. I bön och tacksamhet. För egen eftertanke och ro.

Bromma kyrka är stängd men vi finns på kyrkogården

Bromma församling finns på plats på kyrkogården vid Bromma kyrka under hela helgen, men i år är Bromma kyrka tyvärr stängd.

– Det känns jättetråkigt att vi inte kan ha kyrkan öppen under en så viktig helg, men vi vill ta vårt ansvar och minska risken för smittspridning när det är så många som besöker platsen, berättar kyrkoherde Torbjörn Gustavsson.

Som vanligt hittar du ett informationstält på kyrkogården om du behöver hjälp att hitta graven, Bromma kyrkas jubileumsbok kommer finnas till försäljning vid bisättningsrummet och reflexänglar delas ut. Gudstjänster firas i våra andra två kyrkor. Mer information hittar du nedanför.

Gudstjänster under Allhelgonahelgen

Allhelgonacafé i Sockenstugan

(Bakom Bromma kyrka, intill Prästgården)

Fredag 30/10                     11.00–18.00
Alla helgons dag 31/10     11.00–20.00
Söndag 1/11                      11.00–18.00

Obs! Tider, platser och personal kan komma att ändras. Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar.

Ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.

Johannesevangeliet 1:5

Cathrine Nordqvist