29/7 Sommarmusik i folkton

En salig blandning svenska och utländska romanser och operaduetter av kompositörer som Wilhelm Peterson-Berger, Gunnar Wennerberg och Wolfgang Amadeus Mozart.

Sommarmusik i folkton

Bromma kyrka 29 juli kl. 19.30

Programmet består av en salig blandning svenska och utländska romanser och operaduetter av kompositörer såsom Wilhelm Peterson-Berger, Gunnar Wennerberg och Wolfgang Amadeus Mozart. Jonna Westerberg (sopran), Stina Åkerberg (sopran) and Johannes Bolmvall (piano) möttes för första gången 2018 vid Vadstena Sång- och Pianoakademi där de fann varandra genom det gemensamma intresset för romanssång. Idag studerar Jonna och Stina vid musikkonservatoriet i Maastricht i Nederländerna och till hösten kommer Johannes påbörja sina pianostudier vid musikhögskolan i Stockholm. Alla tre satsar på en karriär inom musik och drömmer om att framträda i operahus, konserthus och kyrkor runt om i världen tillsammans.

Medverkande:
Stina Åkerberg, sopran
Jonna Westerberg, sopran
Johannes Bolmvall, piano

Tonsättare: Bl.a. Wilhelm Peterson-Berger, Gunnar Wennerberg och Wolfgang Amadeus Mozart.

Stina Åkerberg, sopran

Jonna Westerberg, sopran