Församlingshelg 10-12 februari

"Kom - så ska jag göra er till människofiskare"

Välkommen till en församlingshelg där vi får tid att umgås, fördjupas, utrustas. Välkommen oavsett om du brukar vara med, eller vill testa.

Programmet finns nedan, det enda som behöver anmälan är till lunch på lördag och söndagen, vill du delta vid dessa behöver du anmäla dig till expeditionen senast 8/2. 044-45670 eller mail.

Fredag 10/2

Klubb katedral med AftonSon. Broby kyrka. Portarna öppnar 18, försäljning av dricka och tilltugg. AftonSon står på scen ca 19. Här kan du läsa mer om AftonSon.

Lördag 11/2

Dagen börjar 9.30 i Broby församlingshem

Morgonbön

Owe Johansson - ”Kom, så ska jag göra er till människofiskare”. Samtidigt eget program för barn.

Lunch (anmälan)

Seminarier, där man får välja något:

• Mission, impossible? - Owe Johansson, för alla och särskilt ungdomar
  • Lägg ut på djupet - Dan Sarkar
  • Gud helar och befriar - Mirjam Johansson
  • Musik och drama - Ida-Lisa Andersson och Paula Alfredsson. För alla, och särskilt barn. Vi förbereder något för söndagens gudstänst.

Fika, droput. Bjud gärna hem varandra på mat.

Lovsångsgudstjänst kl 18

Söndag 12/2

Högmässa kl 11 i Broby (inget i Emmislöv)

Därefter kyrklunch i församlingshemmet  med underhållning av Tomas Roos. Alla välkomna, anmälan.