Foto: Kristin Lidell /Ikon

Diakonigruppen

Vårt mål är att det skall finnas ideella diakonigrupper i Bredaryd och Kulltorps församlingar.

Vi behöver just Dig!

Välkommen på gemenskapskväll med information om vår diakonala verksamhet. Behov av ideella finns alltid, tex till besökstjänst, servering vid sammankomster och vid insamlingar. Är du nyfiken och intresserad av att veta mer kom gärna och lyssna.
Plats: Bredaryds församlingshem
Datum: Tisdag 17 aug kl.18.00
Vi bjuder på kvällssmörgås. Anmälan till Pauline 0370-374174
Varmt välkommen!

Matteus 25:40 ” Vad ni har gjort för någon av dessa minsta som är mina bröder, det har ni gjort för mig säger Jesus”

Vill du vara med i vår diakonigrupp i Bredaryd och Kulltorp? Vi vill bli fler!

Diakonigruppen träffas några gånger per år i en härlig gemenskap. Vi får sedan gå ut och vara Jesu händer och fötter.

Diakon och diakonigrupperna i Bredaryd och Kulltorps församlingar besöker sjuka, ensamma och andra som är i behov av besök.

Dessutom är diakonigrupperna behjälpliga i viss församlingsverksamhet, som till exempel gemenskapsträffar.

Vill du vara med i detta arbete så är du välkommen att kontakta

Pauline Gustafsson, diakoniassistent 0370-374174