Foto: Malin Hägg

Barn och ungdom i Kulltorp

Vi flera grupper med barnverksamhet. Vi har viss verksamhet för skola och förskola. Ovan bild är från Stor & Liten.

Höstens grupper 2021 

Måndagar 

Stor & liten        kl. 09.30-11.30 Öppen verksamhet för föräldrar och barn. Start v.36

Juniorer              kl. 14.30-16.30 År.4-6 Anmälan. Vi börjar med gemensamt mellanmål innan vi sätter igång med aktiviteterna. Start v.36

Tisdagar

Miniorer             kl. 14.30-16.30  År.1-3. Anmälan. Barnen hämtas i skolan och därefter äter vi mellanmål tillsammans innan aktiviteterna börjar. Start v.36

.Musiklek            kl. 16.45-17.30. Från 4 år och uppåt. Varannan tisdag from v. 37. Anmälan till malin.hagg@svenskakyrkan.se

Våra barnverksamheter

Stor & Liten

För föräldrar och barn från 0-6 år. Vi börjar alltid med en sång- och musiksamling. Det finns möjlighet till fri lek och pyssel. Varje Stor & Liten avslutas med en kortare andakt.  

Babyrytmik Bredaryd Foto: Linda Bergstrand

Miniorer 

För dig i årskurs 1-3. Vi hämtar dig på fritids och går tillsammans till församlingshemmet. Vi börjar med att äta mellanmål.  

På Miniorerna åker vi bland annat på läger, bakar, pysslar, leker, har andakt med mera.

Juniorer

För dig i årskurs 4-6. Ni kommer till församlingshemmet efter skolan. Vi börjar alltid med att äta mellanmål tillsammans. Sedan har vi någon aktivitet; Vi åker på läger/utflykt. Bakar, tävlar, pysslar, samtalar, spelar drama och har andakt.

Musiklek               

Gillar du att sjunga? Välkommen till Musiklek, från 4 år och uppåt. Lena Björn och Malin Hägg sjunger och spelar och leker musiklekar med oss. Varannan tisdag. Anmälan.

Vi ses!

Vandringar och Visningar

Vid de stora högtiderna Jul och Påsk bjuder vi in skola och förskola att besöka oss och få del i vad som hände då och vad det betyder idag.

Allahelgona vandring för År. 6.
Historisk vandring i kyrkorummet.
Symbolvandring.

Välkommen !

För mer information och anmälan kontakta;

Församlingsassistent, Malin Hägg

0370- 37 41 80

epost: Malin Hägg

 

 

Malin & Linda Foto: Cecilia Backmark