Uteliv med Stor & liten i Bredaryd
Foto: Linda Bergstrand

Barn och ungdom i Bredaryd

Vi har vi flera grupper med barnverksamhet, en del är omställda till utomhusverksamhet. Vi har viss verksamhet för skola och förskola.

Höstens grupper

Måndagar

Stor & liten               kl.10-12 Öppen verksamhet för föräldrar och barn.

Juniorer                     kl. 14.00-16.00 Åk.4-6. Anmälan. Vi börjar med gemensamt mellanmål innan vi sätter igång med aktiviteterna.

Tisdagar

Barnvagnspromenad kl.10.00 Öppen verksamhet för föräldrar och barn. Vi träffas vid församlingshemmet, ta med egen fika.

Onsdagar

Miniorer                       kl. 14.00-16.00 för dig i åk.1-3 PAUS HÖSTEN 2020 Anmälan. Barnen hämtas i skolan och därefter äter vi mellanmål tillsammans innan aktiviteterna börjar.

G-Klaven                     kl. 17.00. Barnkör för dig som är 4-6 år. Vi sjunger och leker med rytm och rörelse och varje sångstund avslutas med en kort samling. Ibland är vi med och sjunger i församlingens familjegudstjänst. För dig som förälder finns ”väntkaffe” i rummet intill.

Babyrytmik Foto: Linda Bergstrand

Våra barnverksamheter

Stor & Liten

För föräldrar och barn från 0-6 år. Vi börjar alltid med en sång- och musiksamling. Det finns möjlighet till fri lek. Varje Stor & Liten avslutas med en kortare andakt.

Miniorer

För dig i årskurs 1-3. Vi hämtar dig på fritids och går tillsammans till församlingshemmet. Vi börjar med att äta mellanmål.

På Miniorerna åker vi bland annat på läger, bakar, pysslar, leker, har andakt med mera.

Juniorer

För dig i årskurs 4-6. Ni kommer till församlingshemmet efter skolan. Vi börjar alltid med att äta mellanmål tillsammans. Sedan har vi någon aktivitet; Vi åker på läger/utflykt. Bakar, tävlar, pysslar, samtalar, spelar drama och har andakt.

Vi ses!

Anmäl dig till Linda 0370-37 41 75

Vandringar och Visningar

Vid de stora högtiderna Jul och Påsk bjuder vi in skola och förskola att besöka oss och få del i vad som hände då och vad det betyder idag.

Allahelgona vandring för åk 6.

Välkommen !

För mer information kontakta;

Församlingspedagog Linda Bergstrand, 0370-37 41 75.

e-post

Barnvagnspromenad Foto: Linda Bergstrand