Bräcke-Revsunds pastorat Besöks- och postadress: Sefastvägen 1, 84341 Gällö Telefon: +46(693)10043 E-post till Bräcke-Revsunds pastorat

Lokaler

Var finns vår verksamhet? Många av våra verksamheter är placerad utanför kyrkorna. Så var finns dessa lokaler då? Här följer en kort beskrivning av var du hittar oss

Lokaler:

Kyrkans lokaler i  Gällö hittar du på Sefastvägen 1. (gamla kommunalkontoret) Kommer du från E14 så kör upp igenom Gällöbyn, förbi ICA. Lite längre fram mitt i kurvan, på vänster sida, ser du det vita huset med Svenska kyrkans skylt på väggen, där är det. Ingång till Familjecentral, symöte, babymassage m.m. sker på gaveln på höger sida om huset (nere i backen) Ingång till pastorsexpeditionen samt kontor för kantor, församlingsassistenter, kyrkogårdschefen och präster hittar du via entrén vid parkeringen.

Kyrkans hus i Gällö

Nya Gellinergården ligger på Mellanvägen i Gällö. Det är äldreboendet. Kommer du från E14 så sväng höger direkt när du kommer upp för backen till byn och sedan tar du första vägen till vänster, kör/gå rakt fram tills du ser äldreboendet. Gå in genom huvudentrén.

Gellinergården

Sockenstugan Sundsjö, Åk till Sundsjö kyrka i byn Fjällsta, mitt emot kyrkan ligger det en vit/grå tegelbyggnad. Det är sockenstugan.

Sundsjö sockenstuga

Sockenstugan Revsund, Åk till Revsunds kyrka. Vid kyrkan i det röda huset hittar du sockenstugan.

Revsunds sockenstuga

Sockenstugan Bodsjö är ett ljust hus nästan mitt emot porten till kyrkan. (Inte gamla prästgården som är det stora röda på vänster sida när man åker ner mot kyrkan)

Bodsjö sockenstuga

Församlingshemmet och bakstugan, Bräcke Följ skyltningen mot "kyrka" nerifrån samhället. Församlingshemmet ligger en bit nedanför kyrkan i backen på vänster sida. Lite innanför den ligger Klockargården där du hittar bakstugan. I församlingshemmet ligger kontoren för präster och kantor

Bräcke församlingshem

Gimsätra i Bräcke, följ skyltningen från samhället mot hälsocentralen. Den stora röda tegelbyggnaden till vänster om hälsocentralen är Gimsätra äldreboende. Gå in genom porten och upp för trappan och in i stora samlingssalen.

Gimsätra

Församlingshemmet och bakstugan, Nyhem, ligger i Ulvsjö 3 km från byn Nyhem. Sväng av 323 upp mot kyrkan. Det första röda huset som ligger på höger sida av vägen är församlingshemmet. Där hittar du också bakstugan.

Nyhems församlingshem

Kyrkkilen, Bodsjö.
Gårdar som tillhör stiftelsen Kyrkkilen. Här firar vi årligen gudstjänst tillsammans med Hembygdsföreningen i Bodsjö.

Kyrkkilen