Glimtar ur vår vardag

Det händer mycket i vårt pastorat. Inte bara gudstjänster, mässor och möten. Följ med oss i vår vardag och dela vårt dagliga arbete, både på allvar och skoj.

Personaldagen den 18 oktober 2015 gick till Arvesund och Arvemuseet.

Mångkulturellas dag på hembygdsgården i Gällö. Tillförordnad kyrkoherde Malin Olsson och ordförande i kyrkorådet Ingrid Kjelsson var där och representerade pastoratet.

Bild: Malin Olsson

Sommarlunch i Revsunds sockenstuga för personal och sommarjobbare. En härlig start på sommar och semestrar.

Bild: Camilla Sandberg

Musik i sommarnatt i Sundsjö kyrka 13 juni bjöd på en underbar kvällskonsert med Revsund-Sundsjö sångkör tillsammans med Eva Laggren på flöjt, Marie Rudin och Rolf Engberg och Erik Höglund och Anne Brink som spelade och sjöng.

Det är okej att vara annorlunda -"Rock the socks-day" 20/3 2015

Rock the socks day
Bild: Camilla Sandberg

Gällögruppens konfirmander 2014-2015 fick undervisning om påskens betydelse. De målade även ägg inför den stundande påsken.

En ensam man tog på sig det ärofyllda uppdraget att ta ner ljusslingan vid expeditionen.

Bild: Camilla Sandberg

På annandagen var det konsert i Revsunds kyrka. Familjen Hellgren, känd från tv-programmet "Talang" sjöng och spelade. Vi bjöd besökare på glögg och pepparkakor.

Bild: Camilla Sandberg

På familjecentralen var det julavslutning och tomten hälsade på. Det var en del skeptiska miner åt den tjocka gubben med vitt skägg, men så småningom hade alla barnen fått sig ett paket. På familjecentralen bakades det också pepparkakor. Diakon Gösta Brandt överraskade med sång och musik.

I dag blev personalen bjuden på go-fika vid ALT. Gunilla hade bakat tårta för att fira sin stundande födelsedag! Mycket uppskattat kan tilläggas!

Bild: Camilla Sandberg

Konfirmanderna i Bräcke höll den 19 november 2014 en egen gudstjänst i Bräcke kyrka. De valde ut texter, musik och höll i hela gudstjänsten själv. Det blev en mycket lyckad kväll.

Konfirmanderna i Bräcke
Bild: Malin Olsson

Julbelysningen är på plats utanför pastorsexpeditionen. Kyrkoherde Leif Westberg övervakar arbetet. (Mängden vaktmästare förklaras av det nyligen avslutade ALT:t)