Konfirmationsresa till Saxnäs

Konfirmation med sportlovsläger i Saxnäs - 2021/22

Konfirmationsundervisning i Tullinge kyrka med sportlovsläger i Saxnäs.

Läger, skratt, allvar, lek och en härlig gemenskap! Tillsammans lär vi oss mer om varandra, kyrkan och kristen tro. Vad du tycker och tänker spelar roll! Under konfirmandtiden kommer vi bland annat se på film, ha spännande samtal och göra samarbetsövningar.

På sportlovet 2022 åker vi på läger tillsammans med andra ungdomar från Tullinge. Lägret går av stapeln i Saxnäs som ligger norr om Vilhelmina i södra Lappland. Under dagarna åker vi skidor eller snowboard i närliggande Klimpfjäll. På kvällarna kommer vi ha gemensamma aktiviteter, snölekar, se på film och det finns chans att bada i badtunna utomhus i det vackra fjällandskapet. ”Ni måste pröva det här!”  Anmälningsformulär hittar du längre ner på denna sida.

Var och när vi träffas

Plats: Tullinge gård
Start: onsdag 13 oktober
Träffar: onsdagar udda veckor 16.30-19.00