Vägar till förändring
Foto: Montage

Vägar till förändring - digital samtalsgrupp

Vi samtalar, lyssnar och reflekterar med utgångspunkt i våra egna liv och situation för att hitta vägar till förändring och tillit.

Samtalsträffar för livets skull. Vill du vara med i en grupp som träffas digitalt för att samtala, lyssna och reflektera med utgångspunkt i våra egna liv och situation för att hitta vägar till förändring och tillit? Nu startar vi en sådan grupp och vi välkomnar dig att vara med.

När träffas vi?

Gruppen ses digitalt via tjänsten Zoom. Du ansluter alltså till träffarna via din dator, surfplatta eller smartphone. Vilken tid gruppen träffas beror på när det passar er som är med. Om ni är många som vill vara med kan det bli mer än en grupp, som träffas vid olika tider.

Intresserad? Hör av dig till Åsa dysholm

Är du intresserad av att vara med i denna samtalsgrupp? Ta då kontakt med Åsa Dysholm:

Åsa Dysholm

Botkyrka församling