Konfirmationsläger till Tyskland

Tyskland 2021

Konfirmationsundervisning i Ängskyrkan med sportlovsläger i Tyskland.

Under konfirmationen lär vi oss massor om oss själva och varandra, prata och reflektera om tro, värderingar och människosyn. Funderar över livets stora frågor och om det kan finnas något större, vi äter dessutom middag tillsammans på varje träff. Dessutom kommer vi att ha superroligt tillsammans!

På sportlovet 2021 åker vi på läger till Tyskland. Vi besöker platser som spelat stor roll under historien. I Berlin besöker vi resterna av muren som delade Europa, Checkpoint Charlie och Brandenburger Tor. Vi bor i den pittoreska staden Wittenberg, där Martin Luther verkade, spikade upp sina teser och lade grunden för reformationen. Vi kommer besöka koncentrationslägret Bergen-Belsen, där Anne Frank levde en tid.

För mer information, kontakta mig

Erik Belani

Botkyrka församling

Församlingsassistent, Ängskyrkan