Konfirmationsläger till Tyskland

Konfirmation med sportlovsläger i Tyskland 2022

Konfirmationsundervisning i Ängskyrkan med sportlovsläger i Tyskland.

Under konfirmationen lär vi oss massor om oss själva och varandra. Vi får prata och reflektera om tro, värderingar och människosyn. Vi får fundera över livets stora frågor och om det kan finnas något större. Dessutom kommer vi ha superroligt tillsammans! Vi träffas tisdagar under vintern, under dessa träffar kommer vi också äta middag tillsammans.

På sportlovet 2022 åker vi på läger till Tyskland. Där kommer vi besöka platser som spelat roll i historien i nästan 500 år! Vi kommer besöka Wittenberg, där Martin Luther verkade och la grunden för vår Lutherska kyrka genom reformationen. I Berlin ser vi resterna av muren som delade staden fram till för bara 30 år sedan. Dessutom kommer vi besöka koncentrationslägret Sachsenhausen, ett av de mörkaste kapitlen i vår historia.  Anmälningsformulär hittar du längre ner på denna sida.

Var och när vi träffas

Plats: Ängskyrkan
Start: tisdag 23 november 2021
Träffar: tisdagar 16.30-19.00 (inklusive middag)