Pilgrimsvandring lördag 5/5

Vandra mellan Gröndals kyrka och Mälarhöjdens kyrka.

Följ med på pilgrimsvandring mellan Gröndals kyrka och Mälarhöjdens kyrka, lördag 5 maj 10.00-14.00. Vandringen leds av Ellinor Bager och Ylva Johansson, diakoner, och är ett samarbete med Hägerstens församling.

Vi startar 10.00 i Gröndals kyrka och avslutar ca 14.00 i Mälarhöjdens kyrka
Vandringen är ca 7 km och tar ca 2,5 timmar. Vi går i lugnt takt längs både gator och stigar. Terrängen är varierad och bitvis kuperad.

Bra att veta

Ta på dig kläder och skor efter väder, ta med en enkel matsäck och gärna en stav om du behöver stötta dig mot något. En flaska vatten är att rekommendera. Packa allt i en bekväm ryggsäck som du bär under hela vandringen.

Anmäl dig

Anmälan senast måndag 30 april till Ellinor Bager.

Ta dig dit

Gröndals kyrka ligger vid Gröndalsvägen 61, hållplats Gröndal. Du kan åka hit med tvärbanan eller buss. Mälarhöjdens kyrka ligger bredvid Mälarhöjdens tunnelbanestation, som det tar 5 min att gå till från kyrkan.

Om du har frågor

Har du frågor går det bra att kontakta diakon Ellinor Bager, 08-530 222 31.

Ellinor Bager

Botkyrka församling