Botkyrka församling

Meditation på kristen grund

Tisdagar i Tegnérpaviljongen på Tullinge gård

Tisdagar på Tulline gård, med start 23 januari 19.00

Kom och pröva på meditation som vilar på kristen grund. De tre första gångerna ges introduktion, därefter bestämmer du dig för om du vill fortsätta meditera under hösten. Såväl gamla som nya deltagare, erfarna som nybörjare, hälsas välkomna tisdag 23 januari kl 19.00.

I den kristna meditationen finns två nyckelord - vila och inriktning. Den vakna vilan når vi genom den kroppshållning och teknik som vi lånar från Zenbuddismen. Riktningen vinner vi genom att välja kärleken som livshållning.

Meditationsledare

Jan Sääf, utbildad meditationsledare hos Stiftelsen Berget i Rättvik, samt mångårigt ledarskap av Meditationsgruppen, Tullinge Gård.
Tore Persson, mångårig erfarenhet av egen meditation samt deltagande i Meditationsgruppen

Mer information och intresseanmälan

Jan Sääf, 0708-16 07 39