Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Livets stora frågor

Existentiella litteratursamtal på Tullinge bibliotek under ledning av en bibliotekarie och en präst.

En bibliotekarie och en präst i Tullinge vill samla nyfikna läsare och diskutera livets riktigt stora ämnen. Vill du vara med?

Anmäl dig till det tema som du är intresserad av och hämta sedan den aktuella boken på Tullinge bibliotek. Läs boken inför träffen, med det aktuella temat i bakhuvudet.

Träffarna leds av Hanne Kristin Wolden, bibliotekarie och Erik Dufva, präst.
Bokcirkeln är ett samarbete mellan Tullinge bibliotek och Svenska kyrkan i Tullinge.

Vårens träffar

Under våren träffas vi vid tre tillfällen.

19 februari: Om godhet

Vi har läst Never let me go av Kazuo Ishiguro

9 april: Om döden

Vi har läst Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka av Naja Marie Aidt

11 juni: Om sanning

Vi har läst Arv och miljö av Vigdis Hjorth

Anmäl dig

Du anmäler dig till den träff som du är intresserad av. Du kan vara med på en, två eller alla tre träffar. Träffarna sker 18.30-20.00 på Tullinge bibliotek och har plats för max tio personer.

Anmälan sker till Erik Dufva, präst i Tullinge kyrka.

Erik Dufva

Botkyrka församling