Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Kyrkogårdsarbetare - säsongsanställning

Botkyrka församling söker säsongsanställda till begravningsverksamheten under perioden 11 april - 8 november.

I Botkyrka församling finns två kyrkogårdar, Botkyrka kyrkogård och Tullinge Parkkyrkogård samt Lilla Dalens begravningsplats

Inom begravningsverksamheten arbetar 8 tillsvidareanställda. Under perioden 11 april till 8 november förstärks bemanningen med ett 20-tal säsongsanställda och sommarjobbare.

Tillsammans ansvarar vi för gravsättningar, gravplatsupplåtelser, upprätthållande av gravbok, kremationer, kyrkogårdsskötsel, gravskötselservice, fastighetsunderhåll m.m.

Arbetsuppgifter

Skötsel och underhåll på någon av våra kyrkogårdar eller begravningsplats, främst rensning av ogräs och skötsel av gravrabatter, men även gräsklippning, grästrimning och plantering av vår- och sommarblommor, löv-räfsning/blåsning. Arbetet kan vara mycket fysiskt ansträngande.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med upp till ca 10 personer.

Alla arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten kan förekomma.

Sökande ska vara fyllda 18 år.

Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, arbeta ute i alla väder och tycker om att arbeta i grupp. Arbetstempot är ofta högt vilket kräver att du har god fysik, en bra samarbetsförmåga och att du är ansvarfull.

Då du möter många besökare på kyrkogården behöver du vara serviceinriktad och kunna möta människor även i sorg.

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom trädgård/grönyteskötsel, kyrkogårdsarbete eller liknande arbete. Vi ser gärna att du delar församlingens värderingar.

Andra önskvärda kvalifikationer

• Maskinvana för grönytor
  • Röjsågskort eller god erfarenhet av grästrimmer
  • Maskinvana av redskapsbärare/traktor
  • Datorvana

Vi erbjuder dig arbete i fina historiska miljöer och massor med friskluft. Vi har en bra och modern maskinpark. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Kravprofil

• Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift
  • B-körkort är meriterande

Ansök till tjänsten

Välkommen med din ansökan senast den 11 februari till botkyrka.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se. Eventuella frågor kan även mailas till denna e-postadress.

Intervjuer kommer att ske den 19 och 20 februari.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.