Gotska sandön 2024

Konfirmationsundervisning i Ängskyrkan med sommarläger på Gotska sandön.

Träffa nya vänner, prata, reflektera och fundera över livet, stort som smått. Vi diskuterar allt mellan himmel och jord, att vara nyfiken är att växa! Vi lär oss mer om tro och om oss själva - och varandra. I augusti åker vi, tillsammans med Ängskyrkans ungdomsgrupp, på sommarläger till Gotska Sandön som är en liten ö norr om Fårö. Vi lovar, det blir ett minne för livet!

Lägerlivet är fantastiskt och under korta vandringar, bad och lekar får vi skratta och ha roligt och under tiden låter vi samtalet beröra vad vi känner och funderar över. Vi har myskvällar, håller andakter och kan bara vara oss själva!

Vi kommer träffas hemma i Ängskyrkan under våren och sen träffas vi några dagar efter skolavslutningen och åker på sommarläger i början av augusti.

Var och när vi träffas

Plats: Ängskyrkan
Start: tisdag 16 april
Träffar: tisdagar 16.30-19.00 (inklusive middag)
Läger: sommarläger planerat till 31 juli - 7 augusti
Konfirmation: söndag 11 augusti i Ängskyrkan

Bra att veta om konfirmation

Konfirmation i Botkyrka församling är helt kostnadsfritt. Vad gäller om jag inte är döpt? Vad är en kåpa och varför firar vi nattvard under konfirmationen?

Anmäl dig till denna grupp

Vill du anmäla dig till denna konfirmationsgrupp? Fyll i formuläret:

GDPR: Inför och under konfirmation (ungdomar under 18 år)

Vid anmälan till konfirmation godkänner ni att konfirmandens personuppgifter hanteras av Botkyrka församling.