Konfirmation med sommarlovsläger på Bunge, Gotland 2021

Konfirmationsundervisning i Ängskyrkan med sommarläger på Gotska sandön.

Träffa nya vänner, prata, reflektera och fundera över livet, stort som smått. Vi diskuterar allt mellan himmel och jord, att vara nyfiken är att växa. Vi lär oss mer om tro och om oss själva - och varandra.

I augusti åker vi, tillsammans med Ängskyrkans ungdomsgrupp, på sommarläger till Bunge som ligger uppv vid Fårösund på Gotland. Vi lovar, det blir ett minne för livet! Lägerlivet är fantastiskt och under korta vandringar, bad och lekar får vi skratta och ha roligt och under tiden låter vi samtalet beröra vad vi känner och funderar över. Vi har myskvällar,
håller andakter och kan bara vara oss själva!

Vi kommer träffas hemma i Ängskyrkan några gånger under våren, och ha ett hemmaläger med övernattning i kyrkan. Sen träffas vi några dagar just efter skolavslutningen och åker på sommarläger i början av augusti. Anmälningsformulär finns längre ner på denna sida.

Var och när vi träffas

Plats: Ängskyrkan
Start: tisdag 20 april 2021
Träffar: 27 april, 3 och 12 augusti