Konfirmation med sommarlovsläger på Gotska sandön 2022

Konfirmationsundervisning i Ängskyrkan med sommarläger på Gotska sandön.

Träffa nya vänner, prata, reflektera och fundera över livet, stort som smått. Vi diskuterar allt mellan himmel och jord, att vara nyfiken är att växa. Vi lär oss mer om tro och om oss själva - och varandra. I augusti åker vi, tillsammans med Ängskyrkans ungdomsgrupp, på sommarläger till Gotska Sandön som är en liten ö norr om Fårö. Vi lovar, det blir ett minne för livet!

Lägerlivet är fantastiskt och under korta vandringar, bad och lekar får vi skratta och ha roligt och under tiden låter vi samtalet beröra vad vi känner och funderar över. Vi har myskvällar, håller andakter och kan bara vara oss själva!

Vi kommer träffas hemma i Ängskyrkan under våren och sen träffas vi några dagar just efter skolavslutningen och åker på sommarläger i början av augusti.

Var och när vi träffas

Plats: Ängskyrkan
Start: tisdag 19 april
Träffar: tisdagar 16.30-19.00