Konfirmation med inriktning media, musik, drama 2021

Konfirmationsundervisning i Ljusets kyrka med inriktning på kreativt skapande.

Varför finns jag? Hur vet jag vad jag är skapad till? Det är några de många frågor som vi ställer oss ibland. Välkommen till konfirmationsalternativet i Botkyrka församling som, med hjälp av att skapa, uttrycker våra tankar i olika former som t ex musik, podcasting, diskussioner och dramatiseringar. I denna konfirmandgrupp testar vi tillsammans att på olika sätt att beröra viktiga frågor inom oss.

Krävs det förkunskaper? Nej, vi är skapade med olika gåvor och detta är en plats där man får växa och även utveckla oupptäckta färdigheter och växa i sin tro.

Till våren 2022 att åker vi på läger i Sverige. Mer information om vart och när vi åker kommer hösten 2021. Orkar du inte vänta tills gruppen börjar? Välkommen till vår ungdomsgrupp i Ljusets kyrka i Hallunda, kontakta Johannes för mer info.

Anmälningsformulär till den konfirmationsgrupp finns längre ner på denna sida.

Var och när vi träffas

Plats: Ljusets kyrka

Sista anmälningsdag: 19 september 2021
Start: 2-3 oktober 2021