Other languages with Google Translate

Konfirmation i Tullinge - Saxnäs

Läger, skratt, allvar, lek och en härlig gemenskap! Allt detta får du uppleva som konfirmand i Tullinge. Tillsammans lär vi oss mer varandra, kyrkan och kristen tro. Vad du tycker och tänker spelar roll!

Sportlovsläger i Saxnäs

Vinterkonfirmationen i Tullinge innehåller träffar på Tullinge gård, men även ett fantastiskt sportlovsläger i Saxnäs. Saxnäs ligger norr om Vilhelmina i södra Lappland.

Under dagarna åker vi skidor eller snowboard i närliggande Klimpfjäll. På kvällarna kommer vi ha gemensamma aktiviteter, snölekar, se på film och det finns chans att bada i badtunna utomhus i det vackra fjällandskapet.

Träffar på hemmaplan

Vi träffas varannan onsdag på Tullinge gård. Under konfirmandtiden kommer vi bland annat se på film, ha spännande samtal, leka och göra samarbetsövningar.

Välkommen som konfirmand i Tullinge! ”Du måste pröva det här!”

Tullinge gård

Start onsdag 3 oktober 16.30-18.30 i Tullinge kyrka.
Därefter onsdagar 16.30-18.30 jämna veckor på Tullinge gård.

Några utvalda söndagar kommer vi att gå på gudstjänst tillsammans.

Konfirmandhelg med övernattning på Tullinge gård 19-21 oktober.

Läger

Saxnäs 24 februari - 2 mars, vecka 9 2019.

Lördag 6 april 2019 10.00-16.00 Genrep
Söndag 7 april 2019 11.00 Konfirmation

Läs mer och anmäl dig till konfirmation

För mer information, kontakta