Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Konfirmation i Ängskyrkan - Sarajevo

Följ med på ett minnesvärt sportlovsläger i Sarajevo. Konfirmera dig i Ängskyrkan!

Under konfirmationstiden kommer vi lära oss mer om tro, om oss själva och vår omvärld. Vi börjar tisdagen 9 oktober och träffas sedan varannan tisdag under hösten och våren, med konfirmation 28 april. Dessutom kommer vi ha övernattning i Ängskyrkan 17-18 november och åka på sportlovsläger med skidåkning till Sarajevo.

Sarajevo är en stad som har mycket att berätta; om mötet mellan öst och väst, om skotten som startade första världskriget, om kriget på 90-talet då staden belägrades och människor levde instängda. Den kan också berätta om människor som nu vill leva i fred, sida vid sida med de som var ens värsta fiende för bara 20 år sedan. Slutligen kan den också berätta något om dig!

Dessutom bjuder staden på skidåkning i OS-backar. Vi kommer bo på hotell i Bjelasnica, precis bredvid backarna där OS 1984 avgjordes. Under sportlovet 2019 åker vi på en resa som kommer innehålla mycket skratt och en hel del allvar, gemenskap, glädje, möten med nya människor och en stolt kultur, samtal om tro och vad det är att vara människa. Dessutom massor av skid- eller snowboardåkning. Så följ med - du kommer inte att ångra dig!

Ängskyrkan

Start tisdag 9 oktober 17.30-19.30 därefter samma tid varannan tisdag.
2018: 9/10-4/12
2019: 15/1-9/4
Vi har mat i Ängskyrkan från kl 17 på tisdagar. Välkomna på det!

Läger/övrigt

17-18 nov hemmaläger i Ängskyrkan
Ons 19 dec julavslutning tillsammans med ungdomsgruppen
24 feb-2 mars sportlovsläger i Sarajevo