Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Julkonserter med insamling till Botkyrkabarn

Under ett tiotal julkonserter samlar vi in pengar för att hjälpa utsatta barnfamiljer i Botkyrka.

Alla konserter för Botkyrkabarn 2018

I december anordnar Svenska kyrkan i Botkyrka ett tiotal advents-, lucia och julkonserter, både på svenska och finska. Vi vill vara en god kraft här där vi bor och rör oss. Därför samlar vi samtidigt in pengar till utsatta barnfamiljer i Botkyrka genom kampanjen Botkyrkabarn.

Vi tar upp kollekt under konsterterna och det går även bra att swisha en gåva till 123 677 66 37.

Pengarna hjälper barn i Botkyrka

I samband med jul delar många aktörer ut till exempel matkassar och det finns även aktiviteter vid själva julhögtiden. Tanken med insamlingen Botkyrkabarn är att barnfamiljerna ska kunna få ett ekonomiskt stöd på andra sidan jul, i januari, när hjälpen känns långt bort och ekonomin ofta är extra pressad.

Skänk gärna en valfri gåva till Botkyrkabarn

– Vid juletid vill många människor besöka våra kyrkor för att njuta av vacker julmusik. Både julens budskap och musik har en speciell förmåga att röra vid våra hjärtan och man önskar kanske att alla fick plats i ett varmare, medmänskligare samhälle. Man öppnar sitt hjärta och vill hjälpa människor som har det svårt, säger Karolina Bråkenhielm, musiker i Tumba kyrka.

Stöd Botkyrkabarn

Du som vill stödja Botkyrkabarn kan lämna en gåva under någon av konserterna eller swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.