Församlingen kallar det för Internationellt Café. En mötesplats med människor från hela världen som har andakt och fikar. En del av kyrkans diakonalt arbete och integrationsarbete.

Hopp och tillit

Öppen verksamhet för dig i åldern 12-14 år som vill ha en trygg plats att vara i tillsammans med andra i samma ålder och få chans att stärka din självkänsla.

Nu startar vi en ny grupp för dig som är 12-14 år och vill ha en trygg plats att vara i tillsammans med andra i samma ålder och få chans att stärka sin självkänsla. Gruppen är helt öppen och kostnadsfri. Du kan vara med precis så många gånger du vill.

Vi träffas måndagar 16.00-17.30. Träffarna sker var tredje vecka i Ljusets kyrka, Tumba kyrka och Ängskyrkan. Verksamheten leds av personal från de tre kyrkorna.

Höstens träffar

Vi träffas måndagar 16.00-17.30:
12 oktober i Ljusets kyrka
19 oktober i Tumba kyrka
2 november i Ängskyrkan
9 november i Ljusets kyrka
16 november i Tumba kyrka
23 november i Ängskyrkan
30 november i Ljusets kyrka
7 december i Tumba kyrka

För mer information, kontakta mig

Ximena Munoz