Foto: Fotorech

Hemsidan är åter öppen!

Nu kan vi återigen uppdatera vår hemsida, men det finns mycket kvar att göra innan det är som vanligt igen.

I November 2023 utsattes Svenska kyrkan för ett cyberangrepp som påverkat våra möjligheter att nå ut med information på hemsidan. Nu kan vi återigen använda webbplatsen, men det finns mycket information som fortfarande är inaktuell.

Våra kommunikatörer arbetar för fullt med att uppdatera och förbättra innehållet på webben, och ber om förståelse för att det fortfarande kan finnas luckor som vi inte hunnit med att ändra. 

Om du vill vara helt säker på att informationen stämmer för just den verksamet du vill besöka- kan du höra av dig, till exempel till din körledare, fritidsledare eller präst. För information om öppettider eller liknande kan du kontakta administrationen i Botkyrka församling.

Tack för ditt tålamod.


Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter. LÄS MER HÄR