Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Handla och hjälp Botkyrkabarn

Köp tygkassar, julgranskulor och reflexer till stöd för utsatta barnfamiljer i Botkyrka.

I december samlar Botkyrka församling in pengar till utsatta barnfamiljer i Botkyrka, genom kampanjen Botkyrkabarn. Förutom att ta upp kollekt i samband med ett tiotal decemberkonserter säljer vi unika Botkyrkabarn-produkter i form av tygkassar, reflexer och julgranskulor. Detta till stöd för insamlingen.

Priser för produkterna

• Tygkassen kostar 100 kronor
  • Reflexen kostar 20 kronor
  • Julgranskulan kostar 100 kronor

Produkterna säljs i samband med gudstjänster, konserter och annan verksamhet. Du kan köpa dem i våra verksamhetslokaler och på församlingsexpeditionen med start 1/12.

Betala gärna med Swish. Ange swishnummer 123 677 66 37 och skriv Botkyrkabarn som meddelande.

Ge bort en gåva till Botkyrkabarn i julklapp

Vill du ge bort en värdefull julklapp? Då kan du skänka valfritt belopp till Botkyrkabarn. Du kan få ett fint gåvobevis att ge bort.

Gåvobevisen finns i våra verksamhetslokaler och på församlingsexpeditionen, där du även kan köpa de andra Botkyrkabarnprodukterna.

Konserter med insamling till Botkyrkabarn

Här kan du se under vilka konserter m.m. som vi samlar in pengar till Botkyrkabarn.