Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Fastekampanjen 2019

Samma himmel. Samma rättigheter. Tillsammans kan vi göra skillnad för människor som drabbats av krig, våld och naturkatastrofer. Stöd Svenska kyrkans fasteinsamling.

Stöd till dem som drabbats av katastrofer

Årets pågår mellan 3 mars och 14 april och fokuserar på det humanitära arbetet för människor som drabbats av en konflikt eller katastrof.

135 miljoner människor är i akut behov av humanitärt stöd. En siffra svår att förstå, men bakom den finns människor som fått sin trygghet sönderslagen av krig, våld och naturkatastrofer. Varje person som drabbas har rätt till trygghet, värdighet och behöver stöd för att leva vidare.

Svenska kyrkans interna­tionella arbete stödjer humanitära insatser över hela världen. Var med och kämpa för människors rätt att få resa sig starkare ur en katastrof. Dina gåvor används där behoven är som störst och räddar liv – de bidrar till hopp och värdighet. Tack!

Flera sätt att ge en gåva

Du kan stödja årets fastekampanj på flera olika sätt:

• Swisha valfritt belopp till 900 12 23
  • SMS:a LIV till 72 905 och ge 100 kronor