Foto: Montage/IKON

Drop in-dop och vigsel

Ängskyrkan bjuder in till drop in-dop och vigsel lördag 26 februari 2022 13.00-16.00.

Drop-in dop och vigsel

Enkelt och festligt, ni behöver inte planera eller boka i förväg, kom som ni är! Präst och musiker finns på plats.

Blev det inte av att döpa? Är du inte döpt? Kom och vi döper! Om den som ska döpas är under 18 år behöver du uppge barnets personnummer och ta med undertecknat samtycke från vårdnadshavare som inte är med vid dopet. Den som vill döpas som vuxen ska ta med sin legitimation.

Vill ni viga er? Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid och ta med er den godkända hindersprövningen, legitimationer och ringar till drop-in-tillfället. Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan. Störst av allt är kärleken!

Tider i vår

Ängskyrkan, lördag 26 februari 13.00-16.00

Om du har frågor eller funderingar
Anna-Lena Eriksson, präst - 530 222 24 eller