Livets stora händelser

I kyrkan finns det rum för alla livets stora händelser, från födseln till livets slut.

Kan vi ha dop eller bröllop just nu?

Det går att fira både dop och vigslar nu, om än med vissa begränsningar. Vi ber alla besökare att hålla avstånd och stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom. Dessutom har vi begränsat hur många som får visats i våra lokaler och vilka lokaler som används. Läs mer här.

Drop-in dop och vigsel

Enkelt och festligt, ni behöver inte planera eller boka i förväg, kom som ni är! Präst och musiker finns på plats.

Blev det inte av att döpa? Är du inte döpt? Kom och vi döper! Om den som ska döpas är under 18 år behöver du uppge barnets personnummer och ta med undertecknat samtycke från vårdnadshavare som inte är med vid dopet. Den som vill döpas som vuxen ska ta med sin legitimation.

Vill ni viga er? Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid och ta med er den godkända hindersprövningen, legitimationer och ringar till drop-in-tillfället. Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan. Störst av allt är kärleken!

Tider i höst
Tumba kyrka, lördag 4 september mellan 13.00-16.00
Ängskyrkan, lördag 16 oktober mellan 13.00-16.00

Om du har frågor eller funderingar