Foto: Kollage

Churchcamp - ungdomsläger sommaren 2021

Följ med på sommarläger 5-9 juli på Vårdnäs stiftsgård utanför Linköping.

I sommar erbjuder Botkyrka församlings norra distrikt Chuchcamp - ett läger för dig som är 13 år eller äldre. Lägret kommer att ske på Vårdnäs stiftsgård den 5-9 juli.

Churchcamp är ett utmärkt läger för dig som är nyfiken på att fördjupa din kristna tro. Vi kommer även umgås tillsammans, fira andakt, ha roliga aktiviteter och äta god mat.

Viktigt att veta

Lägret har begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt. Vi hoppas kunna genomföra detta läger, trots att vi befinner oss i en pågående covid-19-pandemi. Vi planerar för läger och tar in anmälningar men kommer inte kunna ge ett definitivt svar på om lägret blir av eller ej förrän under vecka 21.

Anmäl dig till Churchcamp

Sommarlägret har begränsat antal platser, så skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt. Sista amälningsdag är den 5 maj.

Fyll i nedanstående information om du är under 18 år:

För mer information, kontakta

Johannes Nunez

Botkyrka församling

Pedagog, Norra Botkyrka

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig till Churchcamp hanterar vi dina personuppgifter. För att kunna genomföra lägret på ett säkert sätt kommer personuppgifterna att lagras hos oss till och med 30 juli 2021. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.