Kollage med bilder från churchcamp och bilder på barn och ungdomar

Churchcamp - ungdomsläger sommaren 2022

Följ med på sommarläger 15-19 juni på stiftsgården Rättvik i Dalarna.

I sommar återvänder Churchcamp - ett läger för dig som är 13-18 år. Lägret anordnas av Botkyrka församlings norra distrikt och kommer att ske 15-19 juni på stiftsgården Rättvik i Dalarna.

Churchcamp är ett utmärkt läger för dig som är nyfiken på att fördjupa din kristna tro. Vi kommer även umgås tillsammans, fira andakt, ha roliga aktiviteter och äta god mat.

Var gärna med i vår ungdomsgrupp också

Vi har en ungdomsgrupp i Ljusets kyrka, som träffas onsdagar från 18.30. Vi ser gärna att du som är intresserad av att åka med på Churchcamp kommer till ungdsomgruppen i vår, så att vi får lära känna dig och du lär känna ungdomarna. Detta kommer bli en trygghet både för dig och oss under lägret, eftersom vi redan känner varandra.

Vill du veta mer om ungdomsgruppen i Ljusets kyrka? Kontakta Johannes Nunez, du hittar hans kontaktuppgifter längre ner på denna sida.

Viktigt att veta

I skrivande stund befinner vi oss i covid-19-pandemin och vi vet inte om/hur detta kommer att påverka sommarens verksamheter. Vi hoppas dock att vi kan genomföra detta läger som planerat.

Anmäl dig till Churchcamp

Anmälningstiden är passerad, vi kommer snart ta kontakt med er som anmält er.

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig till Churchcamp hanterar vi dina personuppgifter. För att kunna genomföra lägret på ett säkert sätt kommer personuppgifterna att lagras hos oss till och med 30 juli. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.