Botkyrkabarn

Botkyrkabarn 2022

Julkampanjen Botkyrkabarn återvänder för femte året i rad. Hjälp utsatta barnfamiljer i Botkyrka, skänk en gåva i dag!

Botkyrkabarn är en lokal insamlingskampanj här i Botkyrka församling. Under advent och jul samlar vi in pengar för att hjälpa utsatta barnfamiljer här i Botkyrka. Du kan stödja insamlingen genom att köpa tygkassar med fint Botkyrkabarn-tryck, gåvokort på valfri summa eller genom att swisha valfritt belopp. Vi samlar in pengar till Botkyrkabarn i samband med många konsterter och annan verksamhet under advent och jul.

Stöd insamlingen - Swisha en gåva

Det enklaste sättet att ge ett bidrag till Botkyrkabarn är att swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.

Skänk gärna en valfri gåva till Botkyrkabarn

Skänk via plusgiro

Du som inte vill eller kan swisha får gärna sätta in pengar via Plusgiro 100194-0. Då är det viktigt att du märker betalningen med Botkyrkabarn.

Handla och stöd insamlingen

Du kan också stödja kampanjen genom att köpa våra tygkassar eller ge bort ett gåvokort på valfri summa. Detta finns till försäljning i våra kyrkor under hela kampanjperioden.

Swisha en gåva

Skänk via Plusgiro

Du som inte vill eller kan swisha får gärna sätta in pengar via Plusgiro 100194-0. Då är det viktigt att du märker betalningen med Botkyrkabarn.

Handla och stöd Botkyrkabarn

Du kan också stödja kampanjen genom att köpa våra tygkassar eller gåvokort. Dessa finns till försäljning i våra kyrkor under hela kampanjperioden. Kassarna kostar 20 kronor styck och gåvokorten bestämmer du själv summan på, fint att ge bort i julklapp.

Pengarna hjälper barn i Botkyrka i början av året

I samband med jul delar många aktörer ut till exempel matkassar och det finns även aktiviteter vid själva julhögtiden. Tanken med insamlingen Botkyrkabarn är att barnfamiljerna ska kunna få ett ekonomiskt stöd på andra sidan jul, i januari, när hjälpen känns långt bort och ekonomin ofta är extra pressad.

Startade 2018

Skänk gärna en valfri gåva till Botkyrkabarn

Julkampanjen Botkyrkabarn startades 2018. Från första advent och ungefär fram till trettondagshelgen samlar vi in pengar, som sedan delas sedan ut till utsatta barnfamiljer i Botkyrka. Det är församlingens diakoner som har kontakt med familjerna och som ansvarar för att pengarna blir utdelade till de som behöver ekonomiskt stöd.

2018 skänkte ni drygt 50 000 kronor och 2019 över 65 000 kronor. Under 2020 samlades nästan 43 000 kronor in och 2021 cirka 35 000 kronor. Varje krona gör skillnad.

Stöd Botkyrkabarn

Du som vill stödja Botkyrkabarn kan swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.