Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Arbetsledande förman 100 % till Lilla Dalens begravningsplats

Kyrkogårdsförvaltningen i Botkyrka församling söker arbetsledande förman till Lilla Dalens begravningsplats.

I Södra Storstockholm finns Botkyrka församling. Hit hör områden som Alby, Hallunda och Fittja samt Tumba och Tullinge. I Botkyrka finns både villaområden och miljonprogram, stadsmiljöer och landsbygd. Här möts och bor människor från alla delar av världen.

Botkyrka församling har fyra distrikt, sex kyrkor, två kyrkogårdar och en religionsneutral begravningsplats. Ca 90 personer arbetar i församlingen. Inom begravningsverksamheten arbetar nio personer inkl kyrkogårdschef, två assistenter och två förmän. Under den gröna perioden utökas arbetslaget med ca 20 säsongsanställda.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och är placerad vid Lilla Dalens begravningsplats.

I arbetet ingår att, i samarbete med kollega och kyrkogårdschef, ansvara för samtliga verksamhetsknutna uppgifter såsom återkommande underhållsarbeten och skötseluppdrag, men även periodiserade uppgifter såsom nyanläggning av gravplatser, skötselytor, planteringar mm.

Begravningsverksamhetens uppgifter som t.ex. medverkan i gravgrävning och höljning ingår naturligtvis också. Du förväntas medverka till att utveckla vår dagliga verksamhet.

I tjänsten ingår även att delta i hela Botkyrka församlings gemensamma aktiviteter, såsom planerings- och utbildningsdagar.

Utbildning och kompetens

Vi söker dig som har en gymnasial eller likvärdig naturbruks-/naturvårdsutbildning. Vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning i markbyggnad. B-körkort är ett krav.

Du har praktisk erfarenhet inom arbetsområdet markbyggnad och begravningsverksamhet. Erfarenhet av att arbeta med grönytor och maskinvana är meriterande. Dessutom har du god kännedom om Svenska kyrkans organisation och liv.

Tjänsten kräver att du kan använda dig av digitala arbetsverktyg. Vi ser gärna att du är språkkunnig i engelska.

Personliga förmågor

Vi söker dig som är en stabil person, har självinsikt och ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Dessutom är du en initiativtagare med mycket god samarbetsförmåga.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Ansök senast 12 maj

Välkommen in med din ansökan senast söndag 12 maj. Ansökningar kan komma att behandlas löpande.

Vi vill att du skickar din ansökan med CV och personligt brev till ansokan.botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se. Märk ansökan med Kyrkogårdsarbetare arbetsledare.

Intervjudag är inplanerad till 23 maj 2019.

Vid frågor

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta någon av följande:

Hanna Ovebring

Botkyrka församling