Other languages with Google Translate

Afternoon teaologi på Tullinge gård

Öppen mötesplats för tro och livsfrågor.

Afternoon teaologi är en öppen mötesplats på Tullinge gård. Här samtalar vi kring tro och livsfrågor. Ta del av tankar som hämtar inspiration utifrån kristen tro och tradition.

Vi bjuder in föreläsare som berättar och samtalar om det som berör våra liv. Samtidigt dricker vi te och äter scones tillsammans och får möjlighet att ställa frågor.

Program hösten 2018

Söndag 30 september 15.00

Musiken som religiöst språk
Vi gästas av Gary Graden, som är domkyrkokantor i Storkyrkan och leder S:t Jakobs kammarkör. Gary dirigerar de klassiska stora sakrala verken.

Söndag 28 oktober 15.00

Musiken som religiöst språk
Vi sjunger och samtalar om psalmboken under rubriken ”Pärlor sköna”. Kjell Granrot, vikarierande komminister, försöker framhålla att psalmboken sjunger in tron i våra hjärtan. Tre önskepsalmer kommer att utses och sjungas.

Söndag 25 november 15.00

Musiken som religiöst språk
Vi gästas denna gång av Isabella Lundgren, välkänd av alla jazzälskare, krönikör i Jazzradion i Sveriges radio P2. Isabella är även teolog.