Konfirmation - Inte som du tror

Att vara konfimand är att bli tagen på allvar och samtidigt ha riktigt kul under tiden!

Du är inte ensam om att fundera över livet.

Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. För de flesta blir konfirmandtiden en mycket speciell period i livet – med nya kompisar, upplevelser, läger, skratt, viktiga samtal om livet, kärlek, rättvisa, tro och vänskap.

Konfirmation är förmodligen INTE SOM DU TROR - det är så mycket mer!
Så mycket viktigare, så mycket roligare!

Nu är turen din som är född 2008!
Det finns två grupper att välja mellan:

CityKonfa som hänger förhoppningsvis till i våra nyrenoverade lokaler på Hagakyrkan och TunaKonfa som spenderar dagarna i Prostgården i Stora Tuna.

Båda grupperna träffas varje vardag under veckorna 24-26, kl. 10.00- 15.00, samt några gånger under våren.

Det blir två läger. Ett uppstartsläger under våren och ett läger under sommarveckorna.

Konfirmationsgudstjänsten äger rum söndagen den 2 juli.

Frågor gällande Citykonfa? Kontakta gärna Erik Dåverud,
telefon: 0243-771 38 eller mail: erik.daverud@svenskakyrkan.se

Frågor gällande TunaKonfa? Kontakta gärna Marina Ander,
telefon: 0243-771 36 eller mail: marina.ander@svenskakyrkan.se

Läs mer och anmäl dig på svenskakyrkan.se/intesomdutror

Marina, Erik, Jenny och Lena ”Teddy”- Det är vi som har hand om dig under din konfirmation. Tillsammans med präster och konfirmationsassistenter gör vi din konfirmationstid till ett minne för livet.

Du är alltid välkommen att kontakta någon av ledarna för mer information och frågor!

Marie Blommé, präst: 0243-771 07

Erik Dåverud: 0243-771 38