Konfirmation - Inte som du tror

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om tro, livet och det du tycker är viktigt.

Du är inte ensam om att fundera över livet.

Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. För de flesta blir konfirmandtiden en mycket speciell period i livet – med nya kompisar, upplevelser, läger, skratt, viktiga samtal om livet, kärlek, rättvisa, tro och vänskap.

Att vara konfimand är att bli tagen på allvar och samtidigt ha riktigt kul under tiden!

Läs mer och anmäl dig på svenskakyrkan.se/intesomdutror

Vilken väljer DU?

Mys-KONFA
Ett uppskattat alternativ där vi fokuserar på gemenskap, vänskap, mys, roliga upptåg och givetvis samtal om stort och smått.
Plats: Stora Tuna prostgård
Kontaktperson Marina Ander, 0243-771 36
marina.ander@svenskakyrkan.se

City-KONFA
Ett centralt, kreativt alternativ för dig som gillar lite galenskap. Vi möter frågor genom musik, bild och film – kanske kan vi skapa något tillsammans. Stora och små frågor får lika stor plats och du får ta liten eller stor plats i gruppen. Det är gemenskapen som är det viktiga.
Plats: Hagakyrkan
Kontaktperson Erik Dåverud, 0243-771 38
erik.daverud@svenskakyrkan.se

Båda grupperna konfirmeras i Stora Tuna kyrka sommaren 2020
Grupperna träffas huvudsakligen under de tre första veckorna av sommarlovet, men vi kommer även ses några gånger under våren. Alla grupper åker på två läger. Ett uppstartsläger under våren och ett läger under sommarveckorna.
Du kommer få en bekräftelse på om du fått plats i den grupp du anmält dig. Du får även inbjudan till upptaktsträff i februari.

Lena, Marina, Jenny och Erik. Här är vi som har hand om dig under din konfirmation. Tillsammans med präster och konfirmationsassistenter gör vi din konfirmationstid till ett minne för livet.

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att kontakta någon av ledarna och fråga!