Krokus
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

På gång våren 2021

Många av de ordinarie aktiviteterna för barn, ungdomar och vuxna är tillsvidare inställda på grund av risken för smittspridning av covid -19. Vi ställer om versamheten till digitala aktiviteter så långt det går. Samtidigt planerar vi för att kunna starta nya aktiviteter när det är säkert utifrån ett smittskyddsperspektiv. Nedan hittar du information om pågående och planerad verksamhet.

Gudstjänster
Gudstjänster äger tills vidare endast rum via webben. Datum, tid och länkar till livesända gudstjänster hittar du i kalendern ovan. Länkar till livesända och inspelade gudstjänster hittar du också här.

Öppna kyrkor
Besök våra öppna kyrkor för en stunds stillhet, individuell andakt eller för att tända ett ljus för någon kär. Begränsning finns på max åtta personer i kyrkan samtidigt.
För öppettider, se kalendern.

Fira Borås 400 år med oss
Vi är med och firar att Borås fyller 400 år genom ett antal aktiviteter.
Läs mer här.

PRIDE-festivalen
Möt oss på PRIDE-festivalen som i år äger rum digitalt den 1-3 juli. Mer information kommer inom kort på hemsidan.

Vill du prata med en diakon eller präst?
Vill du ha någon att prata med? Du bestämmer vad du vill prata om. Ring tel. 033-17 94 00 under vardagar kl. 9-12, 13-16. Under övrig tid finns jourhavande präst.

Ungdomskör
Vi planerar att starta en ungdomskör i Caroli centrum så snart läget medger det utifrån ett smittskyddsperspektiv. Välkommen med din intresseanmälan redan nu. Kontakta Carl-Gustaf Ekström på carl-gustaf.ekstrom@svenskakyrkan.se eller tel 0705-879459.