En man sitter med ena handen på ett pianoklaviatur och andra handen på ett datortangentbord.

Musikgudstjänst med kompositioner av Staffan Biörklund-Jullander

Söndagen den 30 oktober kl. 17:00 i Gustav Adolfs kyrka.

Under musikgudstjänsten framförs musik skriven av vår kyrkomusiker Staffan Biörklund-Jullander tillsammans med andra musiker och en kör. Repertoaren består bland annat av Marche triomphale på piano, Körpianoetyd (kör, piano, gitarr, trummor) och Pianostepp (piano, gitarr, trummor).

Präst: Jörgen Röllgårdh

Medverkande:
Hans G Silverberg - buktalare och presentatör, Staffan Biörklund-Jullander - piano, Árpád Solti - orgel, Laszlo Stålvik - violin, Christer Svensson - gitarr, Joakim Lenberg - trummor/slagverk, Benny Ohlsson - slagverk, Gunilla Rydholm Eriksson - recitation.
Dirigent: Dan Lind.

Kör: Eva Karlsson, Carin Hasselberg, Inger Jullander, Catarina Eriksson, Cecilia Högeryd, Eva Svensson-Söderberg Martin Kahnberg, Tomas Karlsson, Claes Söderberg och Bengt Bergman.

I samband med musikgudstjänsten släpps en trippel-CD med samlad musik av Staffan Biörklund-Jullander. Det kommer att finnas möjlighet att köpa CD:n på plats.