Höstterminen

Kom och var med i det som händer under hösten i Svenska kyrkan i Borås.

Här kan du ta del av aktivteter, mötesplatser, samtal och olika kurser som är planerade under hösten 2018 hos Svenska kyrkan i Borås. I kalendariet finner du tider för gudstjänster, musikutbud och mötestillfällen. Lite längre ned på sidan finner du ett axplock vad som händer under september.

Familj och barn 0-10 år - Ungdom/unga vuxna 10 år och uppåt.

Upptäck våra grupper för barn och unga.

Mötesplatser för kropp och själ

Längtar du efter att fördjupa dig i ett ämne, samtala, be och umgås på vardagar dagtid, eftermiddagar, kvällar eller helger?

Musik

Dela glädjen och sjung och spela tillsammans med andra! Vill du vara med och sjunga i kör?

Förutom musiken under gudstjänsterna finns ett rikt utbud av musik och konserter i våra kyrkor under hösten.

Det händer i september...