En gravid kvinna håller en brudbukett med röda rosor i handen.

Drop in - vigsel och dop

Caroli kyrka och församlingshem den 14 februari kl. 16:00-19:00.

Ni kanske har tänkt er ett enkelt bröllop eller dop utan stora förberedelser. I så fall kan vår drop in på Alla hjärtans dag vara något för er. Vi ordnar präst, musik, vittnen (vid vigsel), kyrka eller kapell och till och med datum. Gäster, bukett och högtidliga kläder är alla valfria.

Men kom ihåg att beställa hindersprövning på Skatteverkets hemsida i god tid. Ta med er godkänd hindersprövning, legitimation och ring/ringar till drop-in-tillfället. Vigseln kostar inte något, om en av er är medlem i kyrkan.

Och/eller dop
Självklart finns det tider för att låta er själva eller barnen döpas. Dopklänningar finns att låna.

På den stora dagen
Välkommen till församlingshemmet för att anmäla er när ni är på plats. Här träffar ni prästen för ett samtal om dop- eller vigselgudstjänsten och väljer musik. Om du har frågor är du välkommen att ringa oss på 033-17 94 00.

Läs mer på Bröllop/vigsel - Svenska kyrkan i Borås

Skatteverkets hemsida