Drop-in-dagar 25/6 och 6/8

Ta chansen och ”droppa in” utan en massa förberedelser 25/6 och 6/8 kl. 16-19!

Välkommen till drop-in-dagar i Caroli kyrka för dop, bröllop och välsignelse över borgerligt ingånget äktenskap eller ingånget partnerskap. Anmäl er i receptionen på Skolgatan 1 när ni kommer.

Vigsel och dop kan hållas i Caroli kyrka, i kyrkparken utanför kyrkan eller i kapellet i församlingshemmet. Kapellet kan på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd inte ta emot några gäster utöver brudparet eller dopfamiljen.

Vi som arbetar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om ni har en bokad tid, men skulle känna symptom på drop-in-dagen går tiden givetvis att flytta till en annan dag.

FÖR BRÖLLOP:

Vi ser till att det finns bröllopsvittnen på plats. Vigsel tar med administration och vigselsamtal ca en timma. Ta med giltig hindersprövning och legitimation.

Om ni undrar över något eller om ni vill reservera en tid i förväg, kontakta bokningscentralen på tel. 033-17 94 00. Är minst en av er medlem i Svenska kyrkan är vigseln avgiftsfri. Om ingen av er är medlem kostar det 500 kronor som vi fakturerar.

FÖR VÄLSIGNELSE:

Medtag legitimation. Minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

FÖR DOP:

Dopet ger medlemskap i Svenska kyrkan och vi behöver ditt personnummer och legitimation. Vid dop av omyndig behövs vårdnadshavarnas samtycke.

Det behövs ingen speciell klädsel men för den som önskar finns dopklänning som passar barn upp till ca 6 månader att låna, med olika färger på band. För tonåringar och vuxna finns vita kåpor.

Ingen föranmälan behövs, men om du vill boka en tid, kontakta bokningscentralen, tel. 033-17 94 00. Dit kan du även ringa om du har några frågor.

Läs mer om vad vi erbjuder och ta del av övrig praktisk information om bröllop och dop.