Svenska kyrkan i Borås Besöksadress: Skolgatan 1, 50333 Borås Postadress: Borås pastorat, Box 393, 50113 BORÅS Telefon:+46(33)179400 E-post till Svenska kyrkan i Borås

Det händer i januari

Terminsstart! Välkommen till kyrkorna 2020.

Nedan följer ett axplock av händelser under januari. I kalendariet finner du tider för gudstjänster, musikutbud och mötestillfällen.

Är du nyfiken på andra mötesplatser och aktiviteter eller vad som finns för barn och ungdom eller kanske en kör? Hittar du inte vad du söker på webben är du välkommen att ringa 033-17 94 00.

3 januari Kl. 18:00 Sjung ut julen med Living Gospel

Gustav Adolfs kyrka - Eva N Edgren och Michael Eriksson med vänner.

6 januari  trettondedag jul Kl. 11:00 Gudstjänst med julens sånger och psalmer

Gustav Adolfs kyrka - Kyrkkaffe och brödauktion. Gustav Adolfs kyrkokör, Trandareds/IOGT-NTO körerna, instrumentalister, körledare Jan Hjalmarsson, körledare och organist Margaretha Skoglund, präst Gunilla Andersson.

6 januari kl. 11:00 Julens sånger

Brämhults kyrka

6 januari kl. 15:00 Musikgudstjänst

Sjöbo kyrka

6 januari kl. 17:00 Julens sånger

Dammsvedjans kyrka - Med Notknäckarna.

6 januari kl. 17:00 Julens sånger

Hässleholmens kyrka

26 januari kl. 11:00 Högmässa med mottagande av kyrkoherde Fredrik Hägglund

Gustav Adolfs kyrka - Sammanlyst gudstjänst i pastoratet. Präst: Jörgen Röllgårdh, Fredrik Hägglund. Musiker: Margaretha Skoglund, Cecilia Odenman. Diakon: Annette Alevall. Mottagandet teckenspråkstolkas. Söndagsskola för barnen. Efter gudstjänsten serveras en enkel måltid i kyrkan.

28 januari kl. 14:00 trivselträff

Byttorps kyrka och församlingshem - ”Att vara allvarligt sjuk och vara omsluten på alla sidor - att leva med en cancersjukdom”. Med Leine Persson.

Det händer i februari...