Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling Webbplats

Vardagsmeditation

Med vardagsmeditation lär du dig att meditera på bussen, en stund mitt i folkvimlet eller kanske på kvällen innan du ska sova för att få lite lugn från alla tankar.

”Vardagsmeditation” kallar jag en enkel meditationsteknik som jag en gång lärde mig av Wilfred Stinissen. Enkel att lära ut men också enkel att utöva när du en gång har lärt dig den.
Du kan meditera när du sitter på bussen in till stan, en stund mitt i folkvimlet eller kanske på kvällen innan du ska sova för att få lite lugnt från alla tankar. Det är ju så att ditt medvetande och dina tankar kan antingen arbeta för eller emot dig.
Att hitta en enkel meditationsteknik som går att använda mitt i din vardag kan bli ett redskap som hjälper ditt medvetande att hjälpa dig. Varför låta ditt sinne arbeta mot dig, när du kan träna det att arbeta för dig?

Start: Måndag 16 januari
Var: Kyrkans hus. Vi mediterar i grupp måndagar, ojämna veckor, kl 19:30.
Info: Eva Broo

Eva Broo