Upptaktsläger Skevik

Det finns inget bättre sätt att starta ett år än att åka på läger… och det är precis det vi ska göra! Vi åker till Skeviks Gård för ett upptaktsläger.

Under lägret kommer du få lära känna din grupp och få grundkunskap i de verktyg som vi kommer att använda oss av under konfirmationsåret. Och ha en massa kul!

Lägret startar kl 10:00 och avslutas dagen efter kl 20:00.

24-25 oktober: Gotlandskonfa
26-27 oktober: Gotlandskonfa
28-29 oktober: Vinterkonfa
Årekonfa har sitt läger i vår, 5-7 februari.

Upptaktslägret är en viktig del av ditt konfirmationsår. Därför är det bra om du prioriterar detta. Kan du, av någon anledning, inte delta så måste du meddela detta till oss i tid.

Packlista

• Ett glatt humör
  • Kläder för Alla väder ute och inne
    (Tänk på att packa en del varma utekläder)
  • Hygienartiklar
  • Bekväma skor
  • Psalmbok
  • Bibel
  • Anteckningsbok

Packa inte med:

• Högtalare
  • Energidrycker
  • Pengar, det finns ingen affär på eller nära gården

Lägerregler

Vi är många som ska vara på läger tillsammans. Då krävs det att alla är överens om några saker.

Alla som åker med är olika människor med olika erfarenheter av att sova bort och vara på läger. Vi måste respektera varandras olikheter. Vara trevliga mot varandra och se till att ingen medvetet hamnar utanför.

• Passa de gemensamma tiderna.
  • Delta i de planerade konfirmationspassen.
  • Följa ledarnas anvisningar.
  • Inga mobiltelefoner under gemensamma aktiviteter, inte heller efter 23.00 då det ska vara tyst. Vi kommer att ha något som vi kallar för ”mobildagis” under gemensamma aktiviteter där vi samlar in alla mobiler. Det går alltid att nå oss i personalen på numren angivna längre ner på denna sida.
  • Orsakar jag skadegörelse förstår jag att min målsman blir ersättningsskyldig.
  • Man lämnar aldrig gården.
  • Inget bad. Vi bor nära vattnet men på grund av säkerhetsrisker denna helg är bad inte tillåtet.

Jag blir hemskickad (på målsmans bekostnad) om jag:

• Innehar/Dricker alkohol, röker eller använder andra droger.
  • Utsätter mig själv eller andra för fara, t.ex. brukar våld.
  • Utsätter andra i gruppen för mobbing eller bidrar till en otrygg miljö.

Övrig info

• Resa till och från gården sköter ni själva. Det går buss som stannar precis utanför gården.
  • Alla allergier och specialkoster som meddelats i din anmälan skickas till gården.
    Har du missat att meddela att du vill ha någon typ av specialkost så hör av dig.
  • Schema för helgen kommer att presenteras allt eftersom när vi är på gården.
  • Vi kommer att bo i flerbäddsrum och killar och tjejer sover för sig.
  • En vårdväska med tabletter, plåster, bindor, salvor m.m. finns. Och om det skulle vara behov av något sådant så går det alltid bra att prata med en vuxen ledare.
  • Ibland vill konfirmander ta med sig lite godsaker när man åker på läger. Och det är ju gott!
    Vi har stark nötallergi i gruppen. Superviktigt att se till att inget man har med sig innehåller nötter!!!

FORMULÄRET NEDAN GÄLLER BARA GOTLANDSKONFA

Timmy Ullhag