Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Upptaktsläger Gransnäs

26-28 Oktober & 28-30 Oktober

Det finns inget bättre sätt att starta ett år än att åka på läger… och det är precis det vi ska göra! Vi åker till Gransnäs Ungdomsgård för ett upptaktsläger.

Under lägret kommer du få lära känna din grupp och få grundkunskap i de verktyg som vi kommer att använda oss av under konfirmationsåret. Och ha en massa kul!

Upptaktslägret är en viktig del av ditt konfirmationsår. Därför är det bra om du prioriterar detta.

Vi vet att en del sedan länge har andra planer dessa datum.
Kan du inte följa med så vill vi att du fyller i formuläret längst ned på denna sida.
För dem som inte kan följa med på lägret kommer vi att ha en extraträff den 12 november 18:00-21:00 i Kyrkans Hus

Restider

Vi kommer att åka gemensam buss till och från Gransnäs

• Gotlandskonfa:
    Avresa: Lördag, 26 Oktober, 09:00 från Kyrkans Hus, Orminge Centrum
    Hemkomst: Måndag, 28 Oktober, ca 16.30
  • Vinter-, Åre- och Veckokonfa:
    Avresa: Måndag, 28 Oktober, 09:00 från Kyrkans Hus, Orminge Centrum
    Hemkomst: Onsdag, 30 Oktober, ca 16.30

Packlista

• Ett glatt humör
  • Handduk
  • Underlakan, påslakan och örngott
  • Kläder för Alla väder ute och inne.
    (Tänk på att packa en del varma utekläder)
  • Hygienartiklar
  • Bekväma skor
  • Psalmbok
  • Bibel
  • Anteckningsbok

Packa inte med:

• Högtalare
  • Energidrycker
  • Pengar. Det finns ingen affär på eller nära gården.

Lägerregler

Vi är många som ska vara på läger tillsammans. Då krävs det att alla är överens om några saker.

Alla som åker med är olika människor med olika erfarenheter av att sova bort och vara på läger. Vi måste respektera varandras olikheter. Vara trevliga mot varandra och se till att ingen medvetet hamnar utanför.

• Passa de gemensamma tiderna.
  • Delta i de planerade konfirmationspassen
  • Följa ledarnas anvisningar
  • Inga mobiltelefoner under gemensamma aktiviteter, inte heller efter 23.00 då det ska vara tyst. Vi kommer att ha något som vi kallar för ”mobildagis” under gemensamma aktiviteter där vi samlar in alla mobiler. Det går alltid att nå oss i personalen på numren angivna längre ner på denna sida.
  • Orsakar jag skadegörelse förstår jag att min målsman blir ersättningsskyldig.
  • Man lämnar aldrig gården.
  • Inget bad. Vi bor nära en sjö men på grund av säkerhetsrisker denna helg är bad inte tillåtet.

Jag blir hemskickad (på målsmans bekostnad) om jag:

• Innehar/Dricker alkohol, röker eller använder andra droger.
  • Utsätter mig själv eller andra för fara, t.ex. brukar våld.
  • Utsätter andra i gruppen för mobbing eller bidrar till en otrygg miljö.

Övrig info

• Vi kommer att anmäla alla allergier och specialkoster som meddelats oss i din anmälan.
    Har du missat att meddela att du vill ha någon typ av specialkost så hör av dig.
  • Schema för helgen kommer att presenteras allt eftersom när vi är på gården.
  • Vi kommer att bo i flerbäddsrum och killar och tjejer sover för sig.
  • En vårdväska med tabletter, plåster, bindor, salvor m.m. finns. Och om det skulle vara behov av något sådant så går det alltid bra att prata med en vuxen ledare.
  • Vi har stark nötallergi i gruppen.
    Ibland vill konfirmander ta med sig lite godsaker när man åker på läger. Och det är ju gott!
    Superviktigt att se till att inget man har med sig innehåller nötter!!!

Kan du inte följa med på Upptaktslägret? Fyll då i formuläret nedan.

Timmy Ullhag

Församlingsassistent, 13-18 år