Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Språkcafé

Samvaro, skapande och språkträning.

Vi träffas i Café Brunnen. Här kan du slå dig ner, köpa en kopp kaffe och en smörgås, läsa tidningen eller prata med personal och andra besökare.

Det finns också en skaparhörna där du kan skapa enkla kreativa verk. Ta gärna med egna alster som du arbetar på. Oavsett om du vill fika eller skapa, så är du varmt välkommen. En diakon kommer att finnas på plats.

Språkcafé
Är du ny i Sverige eller har bott här ett tag och känner att du behöver träna på din svenska? Våra volontärer är på plats varje torsdag för att erbjuda svenskaträning för de som vill träna på sin svenska eller få hjälp med sina läxor under lätta och trevliga former. Välkommen!

Varje torsdag kl 13-15 i Kyrkans hus, Orminge C.

LANGUAGE CAFÉ
Are you new in Sweden and want to learn Swedish, or do you need help with your school work? Come and meet our volunteers and practice Swedish, get help with your homework, talk and socialize.

Every Thursday 1-3 p.m. at Kyrkans hus, Orminge C.

För mer information, kontakta någon av våra diakoner.

Pia Guillard

Karin Gustafsson