Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Sisterhood

Tjejgrupp

Rapporterna om psykisk ohälsa bland unga blir allt vanligare. 64 % av dem som mår psykiskt dåligt är unga tjejer uppger Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Vi startar nu upp tjejgruppen Sisterhood. Det är en del av vårt preventiva arbete riktad mot unga tjejer som känner av psykisk ohälsa. Detta kan vara tjejer som känner press och stress i vardagen, och som behöver en mötesplats där de kan dela, ventilera och prata med andra som känner likadant. Varje träff har ett tema och det kommer att samtalas om viktiga livsfrågor som; självförtroende, självbild, mobbning och rädslor m.m.

Tjejgruppen Sisterhood startar den 12 september 2017. Vi ses vid 8 tillfällen under höstterminen i Kyrkans hus, Orminge C.

Träffarna är kostnadsfria och församlingen bjuder på te och smörgås vid varje tillfälle. Måste man tro på Gud för att vara med? Nej, man måste inte tro på Gud, men gärna vara lite nyfiken på och prata om hur allt hänger samman då gruppen samtalar om livsfrågor som varför just du finns, vad meningen med livet är och så vidare.

Anmälan till: Anna-Stina Persson. Tel 08-747 66 31.
Anna-Stina Persson.

Välkommen!