Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Samtalsgrupp vid sorg

Boo församling inbjuder dig som har mist en vuxen anhörig till en samtalsgrupp.

Sorg är en naturlig del av livet och alla människor sörjer någon eller några gånger. Hos oss erbjuds möjlighet till stöd och hjälp i sorgen. Vi vet att det kan betyda mycket att få möta andra i liknande situationer och dela erfarenheter av förlust, sorg och vägen vidare. Tillsammans hjälper vi varandra en bit på vägen. Gruppen träffas åtta gånger och samtalar utifrån teman.

Det kostar inget att vara med.

Den här gruppen riktar sig till vuxna. Vi erbjuder även stöd för barn och unga.

Info och anmälan: Karin Gustafsson.

På Stockholms stifts hemsida finns mer information om sorg och hur du kommer i kontakt med sorgegrupper. Läs mer här »

Karin Gustafsson