Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vi söker en vaktmästare 75-100%

Sista ansökningsdag 19 augusti 2018

Som anställd i Boo församling erbjuds du möjligheten att arbeta i den fina miljö som kyrkan kan erbjuda där många kompetenser och frågor i livet möts! Nu söker vi en vaktmästare som snabbt kan växla mellan arbetsbyxa och kostym.

Om Boo församling
Boo församling är en växande församling i Nacka kommun med pågående expansion och inflyttning. Idag bor här drygt 30 000 människor varav ca 20 000 är medlemmar i Svenska kyrkan.

I Boo församling arbetar drygt 40 personer. Vid sidan av gudstjänster och förrättningar i Boo kyrka så äger den största delen av församlingens verksamhet rum i Kyrkans hus i Orminge centrum. Utöver detta har församlingen verksamhet på några andra platser i området.

Under de senaste åren har församlingen tydligt arbetat med organisationsutveckling och målstyrning och haft stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och för detta behöver vi engagerade, ansvarsfulla och nyfikna medarbetare. Vi tror att tillit till medarbetarnas kompetens skapar relevant och bra verksamhet.

Om arbetslaget
Arbetslaget består av tre medarbetare, varav en ansvarar för den dagliga arbetsledningen. Arbetslaget är organisatoriskt underställt administrativ chef.

Om tjänsten
Att arbeta i en kyrka innebär naturligtvis att man träffar människor i både sorg och glädje.

I tjänsten ingår kyrkvaktmästaruppgifter i form av bl.a. tjänstgöring i Boo kyrka.

-          Duka fram och vara behjälplig vid kyrkliga handlingar, mässor och gudstjänster

-          Skötsel och hantering av kulturhistoriskt värdefulla kyrkliga inventarier

-          Kisthantering

-          Rodda i samband med körer och konserter

-          Hjälpa besökare till rätta

-          Tillsynsstädning

-          Statistik

I den här tjänsten ingår även allt förekommande arbete på ett vaktmästeri, så som:

-          Lås, larm och nyckelhantering

-          Brandskydd

-          Fastighets- och kontorsservice

-          Fastighetsronderingar

-          Möblering inför olika verksamheter

-          Post och paket

-          Telefoni/ IT/ Ljud, Ljus, Bild (AV)

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som vaktmästare eller liknande, med fokus på kontorsvaktmästeri. Du är tekniskt kunnig och har god kännedom om IT- och AV utrustning. Du kan hantera officepaketet. Du är händig, effektiv och får saker att ske och du ser utvecklings- och effektiviseringsmöjligheter.

Du är positiv, initiativrik och handlingskraftig och du är en lagspelare som samtidigt arbetar effektivt under eget ansvar.

Det är viktigt att du har ett öga för vad som ska göras och att du utifrån teamets prioriterade arbetsområden tar ansvar för din del av arbetet. Du är noggrann och vill att det ska se snyggt och välvårdat ut i våra hus.

Viktigast är dock att du har rätt inställning och att du är en serviceperson ända ut i fingerspetsarna. Du har hög social kompetens och trivs att möta alla typer av människor. I den här rollen krävs också att du är lugn, trygg och stabil som person. Du kan hantera svåra situationer och fatta snabba beslut.

Vi kör en del transporter så det krävs att du har B- körkort.

Då arbetet även innebär en hel del möblering krävs att du har god fysik och för övrigt har en god hälsa.

Du har lätt för att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt. Vi förutsätter en inkluderande attityd vad gäller kön, etnicitet och sexualitet gentemot arbetskamrater och församlingsbor.

Då du är församlingens ansikte utåt lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vad får du av oss?
Din utveckling är viktig för oss och behovet av kompetensutveckling tas på allvar. Av oss får du även friskvårdspeng, trivselaktiviteter med trevliga kollegor, hälsoprofil, kontorsmassage, tillgång till företagshälsovård, gratis fika & frukt.

Vi har regelbundet trivselaktiviteter där alla medarbetare bjuds in.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75- 100%.

Vi har schemalagd arbetstid med tjänstgöring i kyrkan ca 1- 2 helger/ månad samt under storhelger.

Lön
Individuell lönesättning

Skyddsombud
Kommunal: Lotta Ekholm 08-747 69 02, Liselotte Ekholm

Upplysningar
För mer information om tjänsten kontakta:

Henrik Roos,
Henrik Roos
08- 747 66 00

Administrativ chef
Öjving Svensson, Öjving Svensson
08- 747 66 00

Sista ansökningsdag är 180819.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: Boo församling