Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vi söker en Kyrkomusiker 75- 100 %

Vill du jobba i en församling i framkant? Hos oss finns nu en riktigt spännande tjänst ledig- välkommen att bidra till vårt fantastiska kör-och musikliv och till ett professionellt och hjärtligt medarbetargäng i Boo församling! Vi söker nu en kyrkomusiker med god orgelvana som vill leda vuxenkörer.

Om Boo församling
Boo församling är en växande församling i Nacka kommun med pågående expansion och inflyttning. Idag bor här drygt 30 000 människor varav ca 20 000 är medlemmar i Svenska kyrkan.

I Boo församling arbetar drygt 40 personer. Vid sidan av gudstjänster och förrättningar i vackra Boo kyrka äger den största delen av församlingens verksamhet rum i Kyrkans hus i Orminge centrum. Vi har även verksamhet på några mindre platser i området, bl.a. Kummelnäs och Tollare.

Med medarbetarskapet i fokus skapar vi gemensamt en härlig miljö att arbeta i. Boo församling är en arbetsplats med många skratt, mycket driv, ordning och reda, och gott om plats för goda idéer och nya utmaningar som får oss att växa. Det är en lyckad kombination!

Om arbetslaget
Den här tjänsten har sin placering i ett kreativt arbetslag bestående av musiker och präster. Arbetslaget leds direkt av kyrkoherden. På musikersidan finns idag en organist, en musikpedagog, en kantor och en körledare som tillsammans bildar ett musikerteam. Vi är ambitiösa och strukturerade och vi tar vårt uppdrag på största allvar. Samtidig har vi väldigt roligt tillsammans och delar generöst med oss av vår kunskap och våra erfarenheter.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som organist eller kantor med huvudinriktning på gudstjänster, kyrkliga handlingar. I tjänsten ingår även att leda två vuxenkörer.

Vision
Vår församlingsinstruktion är utgångspunkten för allt arbete i församlingen. För närvarande håller vi på med en revidering av detta dokument. I församlingsinstruktionen tar vi vår utgångspunkt i kyrkoordningen som tydliggör vad som är varje församlings centrum och syfte. ”Kyrkans centrum och livskälla är Jesus Kristus och evangeliet om honom.”, ”Församlingens syfte är att människor ska komma till tro på Kristus och leva i tro, en kristen gemenskap skapas och fördjupas, Guds rike utbredas och skapelsen återupprättas.” Boo församling har sedan formulerat detta i en vision ”Boo församling vill leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden”.

Som medarbetare i Boo församling förväntas du dela församlingens centrum, syfte och vision.

Vi söker dig som:

-  är utbildad organist eller kantor
-  är en god orgelspelare med djup och bred repertoar
- har erfarenhet av att leda vuxenkörer

Personliga förmågor

Du är social och utåtriktad och trivs med att samarbeta med andra. Du är flexibel, prestigelös, strukturerad och tar ansvar.

Vi är måna om att hitta rätt person och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad får du av oss?
Förutom att vi är en fantastisk arbetsplats i stort så planerar vi verksamhet och bemanning i god tid och lyssnar in dina behov. Det är självklart för oss att du ska kunna kombinera arbete med ett fungerande familje/ privatliv.

Du får friskvårdspeng, hälsoprofil, tillgång till företagshälsovård, fika & frukt. Vi har regelbundet generösa trivselaktiviteter där alla medarbetare bjuds in och vi firar ofta och gärna, både små och stora framgångar.

Din kompetensutveckling är viktig för oss och vi tar det verkligen på allvar. Utvecklingssamtal och kompetensutvecklingsplan är en självklarhet, liksom att vi avsätter pengar för team- och verksamhetsutveckling.

En inkluderande inställning vad gäller kön, etnicitet och sexualitet gentemot arbetskamrater och församlingsbor är en självklarhet. Hos oss är alla välkomna!

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning