Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vandra genom den första påsken

Följ med på resan tillbaka i tiden och händelserna som utspelade sig mitt i Jerusalem. Tillsammans med en guide och er fantasi tas ni med på en resa genom tid och rum till Jerusalem år 33. Känn dofterna, smaka på maten, kika in i Jerusalems tempel, hör folkets röster och upplev Jesus sista dagar!

Påskvandringen är ett spännande och pedagogiskt sätt för hela familjen att lära sig om påskens budskap. OBS! Då påskvandringen utspelas i Boo kyrkas olika lokaler är det ej möjligt att använda barnvagn eller rullstol under föreställningen. Först till kvarn.

Fri entré!

Anmälan via mejl senast 29 mars till: Anna Hallberg, pedagog.
E-post: anna.hallberg@svenskakyrkan.se.

Anna Hallberg