Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Tid att vandra

Boo församling och Nacka församling bjuder in till två pilgrimsvandringar i höst.

Vi vandrar tillsammans i samtal och tystnad med några ord som ledstjärna.

Fredagen den 21 september kl. 11.30 – ca 13.30
Pilgrimsvandring på vackra Boo kyrkogård. En vandring för dig som vill vandra med några få steg.  Temat för vandringen är Frälsarkransen, Livets pärlor.
Samling utanför Boo kyrka. Medtag lunchmatsäck.

För den som önskar ressällskap från Nacka möts man vid busshållplatsen Finntorp och åker buss 422 mot Gustavsberg Lugnet. Bussen avgår kl.10.44.

Lördagen den 29 september kl. 09.30 - ca 14.00.
Pilgrimsvandring i Nacka i området kring Flaten och Drevviken. Vandringen är ca 10 km i delvis kuperad terräng. En vandring i hoppets tecken där vi får uppleva naturens höstskrud tillsammans.

Medtag lunchmatsäck och vatten för dagen. Vid anmälan meddelas startplats.

Vi som leder vandringarna heter:
Karin Gustafsson, diakon, 08-747 66 23
Karin Gustafsson

Susan Bergkvist, diakoniassistent, 070-232 82 83
Susan Bergkvist

Anmälan görs till Karin Gustafsson eller Susan Bergkvist.