Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Äntligen höst!

Nu startar höstterminen i Boo församling. Utforska vårt stora utbud av grupper och aktiviteter och hitta det som passar just dig. Vi ser fram emot att möta dig i höst!

Nu startar våra verksamheter för höstterminen 2018!

Till en del grupper och körer är det föranmälan, så anmäl dig gärna redan nu. Tider för alla verksamheter och aktiviteter finner du i vår kalender här på hemsidan. Alltid uppdaterad.

Vad vill du och ditt barn hitta på? Här finns mötesplats för barn och föräldrar, rytmik för barn och babycafé m.m.

Barn & familj »

Vill du börja sjunga i kör? Det finns en kör för alla åldrar och nivåer!

Körer »

För dig som är ung finns Ungdomskväll, ledaruppdrag och självklart konfirmation.

Ung »

Konfirmation »

För dig som vill vara snäll och omtänksam mot dig själv finns ett stort utbud av grupper för rörelse, andlig fördjupning och stillhet.

Kropp & själ »