Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Sömnkurs

Har du svårt att sova? Påverkar bristande sömn din livskvalité?

Välkommen på sömnkurs!

Syftet med kursen är att ge dig konkreta verktyg till bättre sömn och en ökad kunskap och förståelse till dina sömnsvårigheter. Kursen är praktiskt inriktad och bygger på kognitiv beteendeterapi (KBT) med utgångspunkt i den kristna tron.

Kursen leds av Hanna Beckström, präst med grundutbildning i psykotera­pi inom KBT (steg 1) och omfattar sju tillfällen à 2 timmar. Efter varje kurstillfälle serveras en enklare måltid till självkostnadspris (30kr) för den som vill.

Vi ses följande onsdagar kl. 16.30-18.30 i Kyrkans hus, Orminge C:
11/9, 18/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10 och 20/11.

Kursstart: 11/9. Sista anmälningsdag: 2/9.  Begränsat antal platser. Ingen kurskostnad.

Anmälan till sömnkurs:

Sömnkurs med KBT-inriktning. När du skickat in din anmälan kommer du att få ett frågeformulär via mejl som du behöver fylla i för att anmälan ska bli bindande.

Genom att klicka på "skicka" godkänner du att personuppgifter (Ex. namn, adress, telefon, e-post, personnummer) som lämnas i samband med anmälningar till församlingens verksamhet, sparas så länge verksamheten pågår. Efter att verksamheten har avslutats gallras personuppgifterna. Dina uppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).